Les empreses interessades a presentar la seua proposta per a la licitació d’aquesta contractació en qüestió, tenen de termini fins al 23 de maig de 2022

L’Ajuntament de Canals ha començat el procés de licitació de les obres de modernització i rehabilitació del Mercat Municipal de Canals, amb un pressupost d’1.027.698,12 euros.

Per a l’execució del projecte es comptarà amb una subvenció que s’inclou dins del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència – Next Generation. Les obres inclouen una aportació europea de 448.216,00 euros i una altra municipal de 579,482,12 euros.

L’objectiu de la reforma integral d’aquest edifici municipal és la de modernitzar-lo i al mateix temps convertir-lo en un establiment de referència, pel que fa als productes de proximitat.

El Consistori ha apostat des del primer moment, per un Mercat adaptat als nous temps prenent com a un dels seus referents, el Mercat Central de València. El nou Mercat Municipal de Canals tindrà, com a novetat, nous espais com: zona de degustació, illes de fruites i verdures, illes pop-up, millores en el bar, en la presentació dels productes, adopció de pautes d’uniformitat (servei de datàfon en totes les paradetes), harmonització d’horaris, connexió Wi-Fi i servei a domicili, entre d’altres.

Es pretén aconseguir una redistribució dels espais agrupant les ofertes en illes temàtiques, millorant així l’accessibilitat de la clientela i aconseguint així, millorar la connexió visual, tant interior com exterior.

Les empreses interessades a presentar la seua proposta per a la licitació d’aquesta contractació en qüestió, tenen de termini fins al 23 de maig de 2022. Aquestes ofertes hauran de presentar-se mitjançant la Plataforma de Contractació del Sector Públic.