L’estructura de lona, serà totalment transitable per baix, a excepció del tram entre la façana i la primera lona

xr:d:DAFXWzjsoMo:21,j:1749358630,t:23011112

Canals ja viu les festes de Sant Antoni 2023 i el pròxim dilluns 16 de gener, tindrà lloc la crema de la Foguera. Enguany s’han establert unes noves mesures de seguretat dictades per les forces de seguretat. 

Quan acabe la Cavalcada de Carrosses i els Parells Infantils es tallaran els següents carrers: carrer Beat Nicolás Factor, carrer l’Església i carrer Sagrada Família i sols podran accedir pels carrers tallats aquelles persones que vagen a assistir a l’església, a les Solemnes Vespres, o siguen veïns acreditats. 

Des del consistori de Canals es recomana que s’accedisca pel carrer Sant Salvador, el Goleró, i recorden que una vegada es tanquen els altres carrers, sols es podrà accedir per aquest. 

Una vegada encesa la foguera, tant el carrer Beat Nicolás Factor com el carrer l’Església seran utilitzats per a evacuar a tota aquella gent que estiga situada de meitat foguera cap a l’església. A més, també es podrà usar la porta principal de l’església per a eixir de la plaça. La gent que estiga situada de meitat Foguera cap al Goleró haurà de tornar cap arrere com de costum pel mateix carrer Sant Salvador. Aquest carrer serà tant d’entrada com d’eixida. 

L’estructura de lona, que enguany és una novetat per tal de protegir les façanes, serà totalment transitable per baix, a excepció del tram entre la façana i la primera lona. 

Des de l’ajuntament es demana que se seguisquen les indicacions i recomanacions de les autoritats allí presents: la Policia Local, Guàrdia Civil i Seguretat Privada.