El conveni va dirigit a la promoció de la socialització de les persones més majors

Ahir de matí ses va signar el conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Canals i l’associació sense ànim de lucre de Jubilats i Pensionistes de Canals. Aquest conveni va dirigit a la promoció de la socialització de les persones més majors.

Es tracta d’una subvenció directa, l’import de la qual ascendeix a 6.000 euros, l’objecte de la qual és dur a terme diverses d’activitats lúdiques, culturals i socials, seguint el programa organitzat per la Junta Directiva de l’associació, amb la finalitat de mantenir l’activitat constant d’aquest col·lectiu.

Amb aquest programa es pretén, per una banda, ajudar a la mateixa entitat al seu funcionament perquè puga prestar correctament els serveis que ofereix als veïns i veïnes de Canals. Per altra, col·laborar en la reactivació de la vida cultural i social mitjançant projectes i actuacions socioculturals que puguen organitzar-se amb totes les garanties i protocols establits per les autoritats competents.

Aquestes iniciatives ajuden a la socialització de les persones més majors, tenint una clara finalitat social, interpersonal i recreativa.