Els festers es van interessar per qüestions tècniques com quan i com s’inicia el procediment de la festa.

El dimecres passat va tindre lloc a l’Ajuntament de Canals una reunió dels representants de les festes de Sant Antoni Abat amb l’alcaldessa, Mai Castells i el regidor de Fira i Festes, Miquel Alventosa, per a començar a preparar les festes patronals de l’any 2023.

La finalitat d’aquesta reunió, en paraules del fester Óscar Maset, va ser “transmetre la intenció de dur avant les festes de Sant Antoni assumint, òbviament, la situació sanitària marcada per les autoritats quan arribe el moment”. Maset també ha volgut agrair la col·laboració i la predisposició que ha trobat en l’equip de govern.

Els festers es van interessar per qüestions tècniques com quan i com s’inicia el procediment de la festa. El regidor, Miquel Alventosa, va manifestar que “la reunió va ser positiva i hi ha voluntat tant per part del consistori, com per part dels festers, de recuperar les festes tal com les coneguem amb les festeres, festers o actes tan importants com la cremà de la Foguera”. A més a més, Alventosa també va informar que s’ha reunit amb l’Associació d’Intercomparses local per a posar en marxa la festa de moros i cristians a Canals.