L’activitat està dirigida a l’alumnat dels centres educatius 

La Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de Canals ha posat en marxa el taller formatiu “Afrontar l’exclusió grupal I” adreçat a l’alumnat de 6é de primària dels centres escolars.

Els tres centres públics de la localitat com són el CEIP José Mollá, el CEIP Calixte III i el CEIP Vicent Rius participaran en un taller formatiu de caràcter preventiu, dirigit a treballar situacions de conflicte entre adolescents que poden resultar antecedents o conseqüents de conductes de consum de drogues. 

Aquest taller formatiu pretén ajudar als adolescents perquè reflexionen al voltant de com pot afectar la pressió de grup en aquestes edats a l’hora de prendre decisions, tindre diferents comportaments o actituds i rebre d’aquesta pressió una influència positiva o negativa.

El taller forma part del Programa de Prevenció de Drogodependències de la Diputació de València i constarà de dues sessions de 2 hores. Concretament es duran a terme els divendres 22 i 29 d’octubre. Estarà  impartit per una professional experta en prevenció d’addiccions.