El consistori ha emés un comunicat informant dels casos al municipi i insistint en les mesures de protecció

L’Ajuntament de Canals ha fet públic un comunicat oficial amb la intenció de donar a conéixer la informació actualitzada de la incidència de la COVID-19 al municipi i també per fer una crida al seny i la responsabilitat dels seus veins i veïnes. 

Segons exposen des del consistori, a data 1 de setembre, i per part de la Gerència del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent, a l’Ajuntament es va rebre un comunicat oficial on s’informava que, a hui dia, s’han detectat un total de 37 casos positius per COVID-19 al municipi.

Per aixó, els dirigents municipals incideixen en que és molt important fer seguiment de totes les persones a què s’han realitzat les proves PCR, però sobretot és de vital importància seguir duent a terme, rigorosament, tots els protocols i mesures de seguretat i protecció establides per les autoritats sanitàries.

A més insistèixen en la necessitat de compliment d’algunes normes bàsiques com l’ús de la mascareta, entar-se les mans de manera adequada i freqüent, mantindre la distància social d’almenys 1,5 metres, així com evitar aglomeracions i reunions de més de 10 persones.

D’altra banda, al comunicat de l’Ajuntament de Canals també es fa referència a la necessitar d’acomplir amb el protocol establert per la Conselleria de Sanitat per a totes aquelles persones a qui se’ls faça la PCR, ja que consideren que aquesta mesura és molt important per a evitar un possible contagi massiu.

Per a concloure, des de l’Ajuntament fan una crida al seny i a la responsabilitat. Afegint que “actuar amb prevenció, prudència i protecció és necessari i imprescindible.”