L’alcaldessa ha encapçalat diverses reunions per tractar temes relacionats amb aquestes setmanes sempre especials al municipi

L’Alcaldessa de Canals, Mai Castells, ha afrontat una intensa agenda de reunions relacionades amb la no celebració de la Fira de Setembre aquest any 2020. Cal recordar que aquestes celebracions populars a Canals tindrien lloc els pròxims caps de setmana i, finalment, per la situació actual de la pandèmia, tampoc es duran a terme actes alternatius.

D’una banda, Castells s’ha reunit amb el primer Tinent d’Alcalde, Vicent Tornero, la Regidora de Fira i Festes, Celia Bononad, i l’empresa Maral per a ultimar detalls del Butlletí Informatiu Municipal de setembre. Tot i no celebrar-se la fira, es publicarà una edició especial en la qual es podrà trobar un espai per al record de la Fira del passat, notícies municipals i un espai publicitari gratuït per als comerços del poble.

D’altra banda, l’Alcaldessa també va seure amb les forces de seguretat, Policia Local i Guàrdia Civil, per tal de coordinar el control de possibles encontres multitudinaris en la via pública durant aquestes setmanes en les quals s’hauria celebrat la Fira de Setembre.

Després d’aquesta reunió per establir els dispositius, l’Ajuntament de Canals ha fet l’avís de què en cas d’incomplir la normativa sanitària vigent s’aplicaran les sancions establertes.