Les autoritants sanitàries treballen en el rastreig dels contactes per tal de controlar la situació

L’Ajuntament de Canals ha emès un comunicat informant que davant la detecció de diversos casos positius per coronavirus en els últims dies a la localitat, l’ajuntament vol traslladar un missatge de tranquil·litat a la ciutadania però també fer una crida a la responsabilitat i la prudència.

Les autoritats sanitàries han traslladat a l’ens municipal que, a hores d’ara, es treballa en el rastreig dels contactes per tal de controlar la situació. Insisteixen des de l’Ajuntament de Canals en la importància de prendre totes les mesures de protecció: mascareta, distància de seguretat i higiene, ja que malauradament s’ha hagut de donar un pas enrere amb l’obligatorietat de la mascareta en espais públics, i en les mans de tots i totes està no seguir amb el retrocés. El confinament és una mesura extrema que ningú vol tornar a viure.

La brigada d’obres i la policia local està revisant i tornant a col·laborar amb els propietaris i propietàries de bars i restaurants amb terrassa per complir amb la normativa, amb la mesura i marcatge de les taules. La mateixa policia ha intensificat també la vigilància per exigir l’ús de la mascareta.

Finalment, cal recordar que al web de la Generalitat Valenciana coronavirus.san.gva.es es poden consultar les dades de la pandèmia a la Comunitat Valenciana i per municipi. 

Des de l’Ajuntament de Canals, insisteixen que cal informar-se pels canals oficials per tal d’evitar notícies falses i rumorologia que pot afectar a negocis del poble.