El consistori promociona els serveis de menjar per a portar i repartiment a domicili

Amb l’eslògan «Canals amb la seua hostaleria, demana-ho per a portar», l’Ajuntament de Canals ha posat a disposició dels hostalers de la localitat (bars, cafeteries, restaurants i despatxos de pa) que vagen a prestar el servei de recollida a l’establiment comercial o de repartiment a domicili, el número de whatsapp 661670596 per ajudar-los a promocionar-se de manera gratuïta.

Els interessats deuen indicar el nom de l’establiment, horari d’obertura, telèfon de comandes, adreça i xarxes socials. Amb aquestes dades, l’Ajuntament de Canals està elaborant un llistat del qual s’està fent difusió a les xarxes socials municipals i a la ràdio municipal, Canals Ràdio, per tal d’unificar i facilitar l’accés a l’oferta a la ciutadania.

L’Ajuntament de Canals, amb iniciatives com aquestes, pretén ajudar al sector de l’hostaleria local, ja que amb les noves restriccions sanitàries s’han vist obligats a tancar portes i amb l’única possibilitat d’obrir les seues finestres per oferir el servei de recollida o a domicili que almenys els permet funcionar d’alguna manera.