El consistori aprova les bases reguladores amb un total de 3.00 euros en premis

L’Ajuntament de Canals, mitjançant la Regidoria de Cultura, ha aprovat la convocatòria i les bases reguladores dels premis literaris “Arcadio Ferrer Peiró” i “Francesc Bru” amb un total de 3.000 euros en premis.

Els premis “Arcadio Ferrer Peiró” de poesia i de narrativa es concediran a les millors obres escrites en castellà. Es donaran dos premis de 400 euros i dos accèssits de 200 euros a la millor obra poètica i de narrativa d’autors locals en castellà.

D’altra banda, els premis “Francesc Bru” de poesia i de narrativa es concediran a les millors obres escrites en valencià. Es donaran dos premis de 600 euros i dos accèssits de 300 euros a la millor obra poètica i de narrativa d’autors locals en valencià.

A la convocatòria es podran presentar aquelles persones que ho desitgen amb una obra original. Les obres aspirants es podran presentar de manera personal, per correu postal o per correu electrònic fins l’1 d’octubre. Tota la documentació es troba al web de l’Ajuntament de Canals en l’apartat Transparència.