Les modificacions entraran en vigor el dia 2 de novembre

La Regidoria de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de Canals ha decidit dur a terme una sèrie de canvis de direcció per a descongestionar una de les zones més importants de la població com és el carrer Maestro Serrano, les quals, tindran lloc a partir del 2 de novembre.

Entre les modificacions més rellevants es troba el canvi d’una única direcció del carrer Maestro Serrano que serà des de l’Avinguda Corts Valencianes passant pel carrer Maestro Serrano fins a arribar a l’Avinguda Jaume I. Per altra banda, els vehicles podran accedir des de Jaume I per Maestro Serrano fins a la bifurcació entre els carrers Dionís d’Hungria i Juan Bautista Pla perquè a partir d’ací ja no es podrà circular fins al final del carrer.

A conseqüència d’aquest canvi, els carrers propers a aquest han hagut de realitzar-se diverses modificacions que afecten el sentit de la circulació als carrers Horts, Virgen de los Dolores, Innovadora i Germanies.

Segons la regidora de Seguretat Ciutadana, Mai Castells, “aquesta modificació té la finalitat de facilitar el trànsit en aquesta zona tan concorreguda de la població i que durant tant de temps han patit els veïns i veïnes”.