La zona presenta bastants desperfectes i una gran majoria dels habitatges arrosseguen importants anomalies

L’alcaldessa de canals, Mai Castells, el regidor de serveis municipals MiquelAlventosa, i la regidora de serveis socials Verònica Ferri, han mantingut una reunió telemàtica amb el subdirector de l’entitat valenciana d’habitatge i sòl, Julià Àlvaro, per tal de solucionar i aclarir diferents aspectes que afecten els habitatges tutelats del carrer Vinyals del barri de la Torreta de Canals.
Aquesta zona presenta bastants desperfectes i a més una gran majoria dels habitatges arrosseguen importants anomalies que caldria arreglar. L’ajuntament de canals no pot actuar perquè la potestat de les mateixes pertany a la Generalitat Valenciana, per la qual cosa es va programar aquesta reunió amb el representant de l’ens supramunicipal.
Una reunió fructífera, segons declarava el regidor Miquel Alventosa, «ja que ens permet aclarir competències i traslladar al responsable d’habitatges de la Generalitat Valenciana les anomalies detectades a la zona i quines serien les possibles alternatives». 

El subdirector de l’entitat valenciana d’habitatge i sòl, Julià Àlvaro va marcar les línies a seguir a l’hora de donar solució a aquest problema i va oferir la seua ajuda per tal d’anar solucionant-les.
De moment, l’Ajuntament de Canals deurà quantificar els desperfectes de les zones comunes d’aquests edificis i després estudiar totes les possibilitats.
Un dels compromisos adquirits pel responsable d’habitatges de la Generalitat ha estat el d’adequar el carrer de vianants que transcorre per les dues finques, per a posteriori cedir-lo a l’Ajuntament de Canals.
La regidora de serveis socials Verònica Ferri destacava «la ràpida resposta a l’hora de solucionar aquest assumpte i de millorar les condicions de vida de les persones que habiten aquests pisos». 

Mentre, l’alcaldessa Mai Castells, reiterava «la magnífica disponibilitat del subdirector per atendre i treballar braç a braç i seguir endavant amb aquesta tasca i sobretot la predisposició per adequar aquests habitatges i fer-les dignes per a l’ús de les persones».