La biblioteca municipal compta amb 32 publicacions més per al públic adult i juvenil 

L’Ajuntament de Canals ha aconseguit els 32 llibres de temàtica LGTBI que s’havien retirat recentment dels instituts públics de Castelló de la Plana per una ordre judicial.

La biblioteca municipal de Canals ha sigut el lloc escollit pels regidors  de l’equip de govern Miquel Alventosa i Hilzonde Badía per a dipositar els exemplars adquirits. “D’aquesta manera, aquests llibres estan a disposició de tot el públic, tant adult com juvenil” és el que destacava el regidor de Cultura, Miquel Alventosa. Entre els llibres que s’hi troben, destaquen “Jo sóc així i això no és un problema” de Fani Grande, “LGTB para principiantes” de Daniel Valero o “Libérate” de l’autora Valeria Vegas.

Així mateix, junt amb ells, es troba també el “Punt de Lectura Violeta”, un espai que recull els llibres de temàtica feminista que han sigut supervisats per la regidora d’Igualtat, Hilzonde Badía. Entre ells, destaquen llibres tan coneguts com “Dones” de l’escriptora Isabel-Clara Simó, “En cada derrota” de l’autora Fani Fernández o “El libro del feminismo” editat per l’escriptora Hanna McCann.

Amb l’adquisició d’aquests exemplars, el consistori pretén que la biblioteca municipal es situe com un punt clau de tolerància, respecte, igualtat i diversistat.