Es posaran a la venta unes 300 banderes de Xàtiva i els diners es destinaran íntegrament a associacions culturals o socials de la ciutat

L’Ajuntament de Xàtiva, a través de la regidoria de Cultura, ha organitzat una activitat benèfica amb motiu de la commemoració de la Crema de la ciutat, que es va produir el 19 de juny de 1707 a mans de les tropes de Felip V.

Per aquest motiu s’ha preparat la iniciativa «Xàtiva renaix als balcons», amb la que es convida als veïns i veïnes de la ciutat a posar la bandera de Xàtiva als seus balcons el proper divendres 19 de juny.

L’Ajuntament de Xàtiva ha posat a la venta unes 300 banderes de la ciutat que es podran adquirir a l’Oficina de Turisme i a la Casa de Cultura (accés des de l’Albereda) en els seus horaris habituals. El preu de les banderes serà de 4 euros, o de 5 euros si s’adquireix també una bossa de tela de l’Oficina de Turisme, i la iniciativa té caràcter benèfic, ja que els diners es destinaran íntegrament a associacions culturals o socials de la ciutat.