Les comissions interessades en participar tenen fins a hui divendres per enviar el seu formulari d’inscripció, i el premi per a la falla guanyadora és de 400 euros

L’Ajuntament de Xàtiva torna a col·laborar un any més amb l’Associació Arc de Sant Martí LGTBI+ de Xàtiva amb el premi Arc a la Diversitat LGTBIQ+ en el monument faller. 

Les comissions participants presentaran a concurs una sola escena del seu monument, identificant-la amb un cartell que es col·locarà al cadafal plantat per a la fàcil localització del jurat. També serà necessari col·locar dins del mateix cadafal el cartell «Per unes Falles sense LGTBIQ+fòbia, que es facilitarà a les comissions abans del 15 de març. 

El premi per a la falla guanyadora serà de 400 euros, i jurat valorarà les escenes el 16 de març durant el matí, donant a conéixer el resultat en l’entrega de premis del mateix dia, prèvia entrega de l’acta resolutiva a la Junta Local Fallera. 

El jurat estarà conformat per entre tres i set persones, les quals no seran membres de cap comissió fallera i hauran d’estar vinculades a Arc de Sant Martí LGTBIQ+ Xàtiva, la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Xàtiva o a alguna altra entitat que fomente la igualtat del col·lectiu LGTBIQ+ i tinga coneixements del valencià.