Es va acordar començar a partir de setembre amb el muntatge de les aules prefabricades per tal de fer el trasllat de centre en Nadal

Dimecres passat, el Regidor d’Educació de l’Ajuntament de Canals, Vicent Tornero, acompanyat pel director de l’IES Francesc Gil, Agustí Saúco, van estar a la Conselleria d’Educació per a mantenir una  reunió amb Víctor García, Director General d’Infraestructures Educatives i Jorge Bellés, Subdirector. Es va tractar l’estat de les obres de l’IES Francesc Gil.

És la tercera visita que l’Ajuntament de Canals fa a València en menys d’un any per a parlar de les obres d’aquest centre educatiu. En aquesta reunió es va abordar la reestructuració de dates prevista a conseqüència de la crisi del Coronavirus. Des de Conselleria es va informar al regidor i al director del centre que la previsió és que el procés de licitació s’iniciea l’últim trimestre del 2020, i les obres al primer trimestre del 2021. 

En aquesta mateixa reunió es va acordar començar a partir de setembre amb el muntatge de les aules prefabricades per tal de fer el trasllat de centre en les setmanes de les vacances de Nadal.