Amb aquest sopar l’Agrupament Escolta Jamboree vol celebrar el final d’una ronda solar marcada pel retorn a la normalitat després de les restriccions provocades per la pandèmia

L’Agrupament Escolta Jamboree celebrarà el pròxim dissabte la fi de curs amb diverses d’activitats. La jornada començarà a les 9 h al col·legi Jacint Castanyeda “La Bola” on començarà una neteja de la muntanya, en concret per la zona compresa entre el Portet i el frontó. Des de l’Agrupament expliquen que una de les principals línies educatives del Jamboree i de l’escoltisme en general és el respecte a la natura i aquesta activitat s’emmarca dins dels objectius educatius marcats per Jamboree per a l’actual curs. Aquesta activitat està oberta a totes les persones que hi vulguen participar. Per a finalitzar la jornada es celebrarà un sopar de germanor, a les 21 h, a la plaça Pintor Joaquim Tudela.

Prèviament a aquest sopar, a les 20:00, es farà una reunió informativa per tal d’explicar el campament d’estiu d’enguany, que tindrà lloc a la localitat de Peñascosa, a la província d’Albacete. A aquesta reunió poden assistir totes les persones interessades en què els seus fills i filles participen en el campament, encara que no siguen membres de l’agrupament.

Amb aquest sopar l’Agrupament Escolta Jamboree vol celebrar el final d’una ronda solar marcada pel retorn a la normalitat després de les restriccions provocades per la pandèmia, en la qual l’agrupament ha crescut i ha continuat oferint un espai educatiu i de sociabilització als més menuts en un moment en què era més necessari que mai.