La ruta serà el 17 de juny i l’hora d’eixida serà a les 8:30 h, des de la Font del Lleó

La ruta serà el 17 de juny i l’hora d’eixida serà a les 8:30 h, des de la Font del Lleó. Aquesta consisteix a anar caminant fins a la Cova Negra, lloc on es repartiran plàtans i pomes per a esmorzar. La ruta també és oberta per a tothom. 

A la nit hi haurà un sopar de germanor, a les 21 h, a la plaça Joaquim Tudela, del barri del Raval. Abans del sopar, a les 20:30 h, es farà una reunió informativa per a explicar el campament d’estiu, que serà a Manzanera, en Terol. El sopar és de pa i porta i té un preu de 5 euros, en què entren la picadeta i la beguda. A més, es farà una rifa i un bingo per a dinamitzar la nit, amb un paquet d’objectes per a campament com a premi per a la rifa i objectes sorpresa per al bingo. 

L’Agrupament Escolta Jamboree porta des de l’any 1982 desenvolupant les activitats al barri del Raval. Enguany celebren el 40 aniversari amb aquestes dues activitats, el 17 de juny. 

Qui vulga participar, s’ha de posar en contacte amb l’agrupament mitjançant el correu rutesjamboree@gmail.com, el telèfon 624.606.005 o les xarxes socials de jamboree_xativa.