Mauro Melo, Gio i Jean Carlos van ser els autors dels gols davant el Calp

Ahir a La Murta es va viure el partit de la jornada de la Lliga Comunitat entre l’Olímpic i el Calp. Una final per la promoció d’ascens. Així va ser l’ambient en les graderies de la Murta i des d’hores abans amb la recepció per part dels aficionats als jugadors de l’entitat blanqueta.

El partit arrencava amb ritme i Javi llançava la contra buscant a Santi per banda dreta que va conduir un gran contracolp que va finalitzar Mauro Melo amb una rematada de cap per obrir el marcador. Amb el resultat a favor l’Olímpic involuntàriament va fer un pas enrere davant un Calp que va dominar el joc. Sense ocasions fins al minut 19 quan en un córner i després d’un embolic els alacantins empataven el partit. El partit va baixar el ritme i amb balons verticals l’Olímpic buscava la porteria rival sense trobar la rematada. Encontre igualat que va marxar al descans amb l’1 a 1.

La segona meitat va començar amb canvis a l’11 per part de Camacho amb l’entrada de Gio i Jean Carlos. Al cap de 5 minuts de la represa una recuperació en camp contrari va deixar l’esfèric amb avantatge i metres per davant a Gio que va encarar el porter per a convertir el 2 a 1. El Calp va veure la necessitat de buscar de nou amb urgència la porteria local però al minut 65 es van trobar amb Javi Domenech que va colar per evitar l’empat. L’Olímpic va saber defensar-se dels atacs dels visitants i ja al temps de descompte i de nou a la contra va sentenciar el partit. Gio va conduir el baló per assistir a Jean Carlos que posava el definitiu 3-1.

La comunió entre afició i equip va ser total amb una gran entrada en la Murta. La graderia no va deixar d’animar al seu equip. A l’encontre va assistir l’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, juntament amb Vicent Lluch, regidor d’esports i Natxo Reig, regidor d’hisenda.

L’Olímpic és tercer en solitari i el pròxim cap de setmana a Callosa podria confirmar la seua participació al play-off de forma matemàtica.