Per a aquest projecte autonòmic s’han presentat 21 treballs audiovisuals entre l’IES Josep de Ribera i el col·legi Nuestra Señora de la Seo

L’audiovisual de la xativina Rocío Sanchís, del col·legi Nuestra Señora de la Seo (Dominiques Xàtiva), ha resultat guanyador pel que fa als treballs executats per alumnes dins del Projecte Momo d’innovació educativa.

Aquest programa, que ha fusionat art, tecnologia i societat per tal de promocionar l’aprenentatge dels estudiants a través dels efectes especials que ajuden a produir curtmetratges, ha comptat amb la col·laboració de diferents entitats i organismes com ara la regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Xàtiva, el Centre de Formació, Innovació i Recursos per al professorat de la Conselleria d’Educació (CEFIRE) o les Universitats Miguel Hernández i Universitat de València; i ha estat desenvolupada per l’empresa El Caleidoscopio. 

El treball de Rocío Sanchís, que porta per títol «Juntos lo conseguiremos», ha resultat un emotiu homenatge als sanitaris i una crida a com hauria d’avançar el planeta per tal de superar el virus de la Covid-19. La guanyadora rebrà com a premi una impressora 3D.

Inicialment estava previst realitzar l’entrega de premis amb l’assistència de tots els centres participants de la província de València per tal d’exposar els distints curtmetratges i el procés de creació. Finalment aquest acte va estar anul·lat,donada la situació provocada per la COVID-19, però tots els curts estan disponibles a la pàgina web de El Caleidoscopio (elcaleidoscopio.com).