El municipi ja suma al voltant de 30 obres d’art urbanes pels murs i façanes del poble

L’art urbà a l’Alcúdia de Crespins suma dos nous murals en diferents barris del poble després de la cloenda de la V Edició de la Mostra d’Art Urbà. Amb les obres dels artistes Martzel, de Brasil, i Zabala, del País Basc, encarregats aquest any de posar història i color als carrers, l’Alcúdia de Crespins ja suma al voltant de 30 obres d’art urbanes pels murs i façanes del poble que han canviat la mirada d’alguns llocs del poble. 

El regidor d’Urbanisme, Jordi Caparrós, ha valorat molt positivament aquesta cinquena edició, la més nombrosa pel que fa a nombre d’inscrits, ja que han participat al voltant de 40 candidats de més 12 nacionalitats d’arreu del món. Un fet que per a l’edil demostra que “L’Alcúdia de Crespins s’ha consolidat com una cita internacional per als artistes urbans”. 

A més a més, Caparrós ha agraït la implicació de la ciutadania ressaltant el tracte acollidor que reben els participants. Finalment, el regidor convida tots a visitar el municipi i gaudir del museu d’art urbà en el qual “s’ha convertit el municipi gràcies a la MAUAC. Paga la pena visitar els nostres carrers i contemplar façanes que són veritables obres d’art. Totes elles realitzades per artistes internacionals que han deixat la seua petjada al nostre poble”.