EL CD L’Alcúdia de Crespins perd la categoria

Ahir diumenge al Camp Nou Jose Gramaje es va viure el derbi entre el CD l’Alcudia de Crespins i la UD Canals. Els de David Barbera aplegaven quasi sense ninguna opció de salvar la categoria, per contra la UD Canals després de ixir favorables en la resolució de la FFCV per la aliniació indeguda de l’Aldaia, arrancava el partit tres punts més prop de la salvació.

Cap de tots dos equips volia deixar passar l’oportunitat de sumar els tres punts, dels dos enfrontaments entre si durant la temporada els alcudians s’havien emportat les dues victòries. En aquest cas a punt de què l’àrbitre marcara el camí cap als vestidors Girones va anotar l’1 a 0. La segona part va ser de guió similar I el marcador no es va moure fins al minut 90, quan Víctor Romero va transformar des dels 11 metres per a sentenciar l’encontre.

D’aquesta manera els de Esteban Cana aconsegueixen la salvació mentre que el CD l’Alcúdia de Crespins jugara a primera regional la pròxima temporada.