El Moixent CF tomba al Deportivo Ontinyent, equip de la Preferent

La competició, copera va arribar ahir al Quatre Camins de Canals per enfrontar a la UD Canals i al SIA Benigànim.

L’encontre va arrancar amb un Canals que clarament dominava la possessió de l’esfèric davant un Benigànim que exercia una bona pressió. Al minut 3 tot açò va dur a una errada canalina en zona defensiva que deixava la pilota morta en la frontal i el Benigànim buscava porteria amb un tímid llançament. El Canals ho continuava intentat amb Fuentes com a protagonista, amb velocitat guanyava l’esquena a la defensa però el xut no trobava porteria. El Benigànim arribava amb perill als dominis de Kike amb una transició ràpida, però en posició antireglamentària i el Canals reaccionava obligant el porter local a fer-se amb l’esfèric en dos temps. Quan ja es sobrepassava la mitja hora d’encontre una indecisió en la defensa local va ser aprofitada per Rivas que a porteria buida anotava el 0-1. A partir d’aquest moment tot va canviar, el Canals va ajustar la pressió sobre l’eixida de baló de l’equip ganxut i al minut 38 Fuentes empatava l’encontre amb un tir creua sobre el porter. Els d’Esteban Cana van aprofitar el bons minuts i de nou Fuentes com a protagonista va trencar des de la banda esquerra per buscar portaria, el baló va eixir rebutjat a les botes del davanter Carlos que al minut 41 no va fallar per remuntar el partit i enviar als equips als vestidors amb l’avantatge local.

Al segon temps els de José Luis Vidal van eixir molt actius i al cap de 2 minuts Rivas amb velocitat va intentar posar en perill la porteria canalina. El Canals volia assegurar el marcador i al minut 53 Peiró va controlar un baló dins de l’àrea per enviar-lo al fons de la xarxa i anotar el tercer gol per als seus. Minuts després el Benigànim es quedaria un home menys per expulsió. El de la Vall d’Albaida continuaven arribant als dominis locals, però aquests allunyaven el perill amb certa facilitat. Al minut 75 Payan anotava el quart per al Canals en una jugada d’estratègia a l’eixida d’un córner. Dos minuts després el golejador era expulsat amb roja directa. Kevin per al Benigànim amb dos llançaments de mitja distància esgotava les oportunitats per als seus. A la fi dels 90 minuts els de la Costera van aconseguir avançar a la pròxima ronda de la nostra Copa. El Canals rep dissabte en competició lliguera al CD Olímpic, un encontre en el qual no podran comptar amb Payan per l’expulsió sofrida en el dia d’ahir.

També va obtenir la victòria en el seu partit de copa el Moixent per 1 a 0 davant el Deportivo Ontinyent.