L’Olímpic no pot passar de l’empat al Diego Mena

A última hora de divendres la UD Canals anunciava el seu nou entrenador, un home de la casa. Sergio Blasco, qui fins al moment havia sigut el preparador físic de l’equip canalí era Anunciat com a nou entrenador. Sergio va debutar al capdavant de l’equip com a màxim responsable del planter dissabte davant el Cullera.

Els canalins van voler dominar l’encontre des del minut 1 i així ho van fer, amb bones accions ofensives i seriosos en el bloc defensiu. Fruit del bon treball als primers minuts arribava la primera alegria per als locals. Al minut 11 el Canals va enllestir una bona jugada per banda dreta, Sergi va xafar àrea i davant l’eixida del porter va assistir a Carlos Calatayud que a plaer inaugurava el marcador. Seguia el domini local que va propiciar una falta perillosa que Pancho no va desaprofitar. Al minut 36 posava el segon al marcador amb el llançament directe de falta al palo llarg. Amb el 2 a 0 es va arribar al temps de descans.

Després del pas pels vestidors va començar el ball a les banquetes per refrescar els equips, però amb objectius molt diferents. El Canals no volia tornar a cometre els mateixos errors del passat i Carlos Calatayud al minut 62 sentenciava l’encontre. Sergio Fuentes es feia amb un baló a l’espai i en xafar àrea va provar al porter que va rebutjar l’esfèric i Carlos com a bon “killer” va enviar al fons de la xarxa. I encara quedava temps per a més, Estarlich al minut d’ixir des de la banqueta, robava l’esfèric en la divisòria del terreny de joc, per buscar una jugada a l’espai i posar el definitiu 4-0. Tres punts importantíssims per a la UD Canals en el debut de Sergio Blasco com a entrenador.

Per altra part, el CD Olímpic va viatjar fins a Dénia, al minut 16 els locals mitjançant Panucci s’avançaven al marcador en una contra. Els de Xavi Candel no li van perdre la cara al partit i fregant la mitja hora d’encontre el porter Aranda, havia de treballar de valent per evitar el gol setabense. Poc després era de nou el Dénia qui arribava amb perill però Lahoz impedia el gol. Amb el mínim avantatge per als locals es va arribar al descans.

Després del pas pels vestidors, l’Olímpic va eixir endollat i Migue al cap de tres minuts posava la igualada a l’electrònic. Es va viure un partit prou igualat fins que al minut 83 el Dénia veia com es quedava amb un home menys per expulsió amb roja directa d’Angel. Quasi 10 minuts al davant amb superioritat per a l’Olímpic, però no va poder desequilibrar el marcador i amb l’empat a 1 es va arribar a la fi. Un punt per als de Xavi Candel que es permet seguir a la tercera posició.