El CD L’Alcúdia de Crespins busca el seu segon triomf contra la Quart de Poblet

La jornada d’aquest cap de setmana en la Regional Preferent Grup 3 ens porta un duel ja tradicional entre la UD Castellonense i la UD Canals, així com un partit important per a les aspiracions del CD L’Alcúdia de Crespins davant la UD Quart de Poblet.

Demà dissabte a les 18:30 hores, el Nou José Gramage acull un duel entre dos rivals directes per la permanència com són el CD ACDC i el Quart. Els de Marc Morillo tractaran de repetir la victòria aconseguida fa dues jornades a casa davant el Alaquás i Walter, per distanciar a altre rival directe i oblidar la derrota de la passada setmana al camp de l’Enguera.

D’altra banda, el Canals intentarà sorprendre a un dels equips més potents del grup com el Castellonense. Els de Gabi Martínez visiten L’Almena diumenge a les 17:30 hores a la recerca de la seua primera victòria de la temporada.