Els canalins s’allunyen dels llocs de perill després d’imposar-se al Enguera

Ahir es va disputar una nova jornada intersetmanal en el Grup IV de Regional Preferent en la qual el Canals va ser l’únic dels representants de la Costera en traure un resultat positiu.

La UD Canals va superar per 1-0 al CD Enguera gràcies al gol d’Àlex Rodríguez. En un partit molt treballat, l’equip roget va aconseguir sumar tres punts clau per allunyar-se, quasi definitivament, dels llocs de perill de la classificació.

Per contra, el CD L’Alcúdia de Crespins segueix molt a prop dels llocs de descens després de perdre per 4-1 contra la UD Rayo Ibense.
La jornada tampoc va ser positiva per a un CD Llosa que va caure contra el CE Alberic per un clar 3-0 i continua penúltim en la classificació.

Quasi sense temps per recuperar-se, els equips de la nostra comarca afronten aquest cap de setmana una nova jornada de lliga. El CD Llosa rep al Rayo Ibense dissabte a les 18 h al Sequiol, el CD L’Alcúdia també jugarà com a local diumenge a les 18 h contra el Muro, mentre que la UD Canals es desplaçarà a la Vall d’Albaida per enfrontar-se a L’Olleria CF també diumenge a les 18 h.