Els d’Esteban Cana intentaran aconseguir la segona victòria de la temporada a casa.

Partit vibrant el que viurem el dissabte al Quatre Camins entre dos equips històrics de la regional preferent com són la U.D. Canals i la U.D. Carcaixent. Aquest, en un context més favorable per als locals, que venen d’obtenir quatre punts als seus dos últims compromisos, mentre que els carcaixentins, arriben a Canals amb l’estat d’ànim decaigut, després de rebre una golejada a casa davant el Sueca. Esteban Cana no podrà comptar amb Salva Navarro, un dels pilars de l’equip, a causa de la seua expulsió a Benigànim, i tampoc podrà comptar Xesco amb Vicent Andrés.

Si ens remuntem a la temporada anterior, les estadístiques no són gens favorables per als canalins, ja que els tres puts van viatjar cap a la ribera, amb golejada inclosa (2-5). A més, els de Carcaixent foren l’equip que més gols van fer lluny de sa casa, amb una mitjana de 1.8 gols per partit, mentre que els de la costera foren dels equips que més gols van rebre al Quatre Camins. Per aquesta i altres raons, fins a les últimes jornades van estar lluitant per la permanència, la qual cosa no voldran que es torne a repetir.

Aquests dos equips a banda de compartir el mateix nom de camp, també comparteixen les mateixes ganes de fer un gran partit, una gran temporada, i donar les màximes alegries als seus aficionats.