La RFEF va comunicar ahir la data d’inici de les competicions nacionals 

La temporada 2020-21 en les competicions federades d’àmbit estatal començarà el mes d’octubre, tal com ha decidit de manera unànime la Comissió de Presidents de federacions d’àmbit autonòmic i ha ratificat posteriorment la Comissió Gestora de la RFEF.

La Segona Divisió B començarà el pròxim 18 d’octubre amb 102 equips distribuïts en cinc grups.

Aquesta data serà ratificada el pròxim 14 de setembre sempre que s’haja aprovat el corresponent protocol per les autoritats governamentals.

En Tercera Divisió, en la qual jugaran 397 equips, la competició arrancarà també el 18 d’octubre. En aquest cas, el protocol a aplicar serà el de la comunitat autònoma corresponent.

La RFEF, al seu torn, comunicarà la setmana vinent tant a les federacions territorials com als clubs les ajudes del programa Impuls 23 per a la nova temporada.

Per tant, el CD Olímpic ja sap quina es la data d’inici de la competició i sols falta que la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana decidisca de manera definitiva el sistema de competició i la composició dels grups en els que es dividirà el tradicional Grup 6 valencià.