En una fase inicial la nova eina conviurà amb les webs circuititv.com i amb itebasa.com que continuaran estant operatives i prestant el servei de cita prèvia fins a finals del pròxim mes de març

La Societat Valenciana d’ITV SA ha posat en marxa una nova web de cita prèvia per a la inspecció tècnica de vehicles, segons ha comunicat el seu gerent, Josep Antoni Albert. Aquesta nova plataforma digital de cita prèvia per a la inspecció tècnica de vehicles en la Comunitat Valenciana està ja disponible des d’aquest dijous. 

L’eina online també està adaptada a tots els dispositius mòbils i està operativa i disponible en la web. En ella, els usuaris i usuàries de la Comunitat Valenciana poden seleccionar l’estació d’ITV que més els convinga i, després d’emplenar un formulari amb dades personals i del vehicle, reservar dia i hora, en horari ininterromput de dilluns a dissabte des de les 8.00 hores fins a les 19.30 hores, per a realitzar la inspecció. 

SITVAL unificarà en una sola eina el servei de cita prèvia que fins ara està disponible mitjançant set pàgines web diferents, depenent del lot al qual pertany cada estació d’ITV. 

Albert ha destacat que aquesta plataforma “és un pas més en el procés de reversió del servei públic d’ITV cap a una gestió directa, de qualitat, més eficient, competitiva i transparent en el qual treballa la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball i la societat pública”. 

En una fase inicial la nova eina conviurà amb les webs circuititv.com i amb itebasa.com que continuaran estant operatives i prestant el servei de cita prèvia fins a finals del pròxim mes de març. A partir d’aquesta data, la cita prèvia online estarà disponible exclusivament a través de Sitval. 

En l’actualitat, Circuititv.com ofereix aquest servei per a les estacions d’Alcoi, Alzira, Gandia, Ondara, Ontinyent, Xàtiva així com les unitats mòbils per a vehicles agrícoles i ciclomotors i les unitats mòbils per a Teulada, Benissa, Ibi, Castalla, Cullera, Sueca, Alginet, Quesa i Xàbia.