Aquest esdeveniment està inclòs en la programació de ‘Nits a la Fresca 2022’

La Societat Protectora d’Animals de Xàtiva ha organitzat la IV edició de l’esdeveniment benèfic “Ballant per ells” que tindrà lloc el dissabte 30 de juliol, a les 20 h als jardins del Palasiet, dins de les Nits a la Fresca 2022.

Aquest esdeveniment de dansa del ventre està dirigit per la professora Mònica Ferrer Garcia que actuarà amb el grup d’alumnes de la seua acadèmia i el seu grup “Dunes del desert”. L’espectacle es completarà amb l’actuació de les professores Estimada Verdú amb el grup aljasimin ballet de l’associació let’s danse d’Ontinyent, Magda Vidal i el grup Saida d’Agullent, i Maite Ten ferri del Grup Oriental Mehari. La presentació anirà a càrrec de Sénia Mulayali.

L’entrada és un donatiu de 5 € que anirà destinat íntegrament a sufragar les despeses del refugi de la SPAX. Els tiquets es poden adquirir en diferents comerços de Xàtiva i Càrcer. A Xàtiva, en Ous Pompó (Av. Vicente Boix, 10, i en Saetabis Sport, carrer Cerdán de Tallada, 13.

En aquest esdeveniment han col·laborat Caixa Ontinyent, caixa Popular, Air Conect i les regidories de medi ambient i cultura de l’Ajuntament de Xàtiva.

Per a qui no puga acudir, però desitge col·laborar, s’ha creat una fila 0 per a donacions en qualsevol dels comptes bancaris de la SPAX o mitjançant un Bizum.