La cursa benèfica s’iniciarà a les 21 hores i els dorsals es poden adquirir anticipadament (3€) o el mateix dia de la cursa (5€)

Demà dijous, 28 de desembre, a les 21 hores, tindrà lloc la tradicional carrera benèfica de Sant Silvestre, amb eixida des de l’Albereda Jaume I. La cursa, una de les més multitudinàries del calendari xativí, seguirà el recorregut habitual, amb poc més de 4 kilòmetres, passant per algunes de les zones més concorregudes de la ciutat com ara la plaça del Mercat, el carrer la Reina o la plaça la Bassa. 

La inscripció té un preu de 3 euros anticipada i de 5 euros el dia de la cursa, de 19 a 20:30 h, a la mateixa Albereda. Els dorsals es poden comprar a Decathlon, La Senda del Corredor i Setabis Sport i es podrà inscriure tota persona que així ho desitge, però els menors de 16 anys hauran d’anar acompanyats per una persona adulta. 

Hi haurà premis per als tres primers classificats en categoria masculina i femenina, tres premis a les millors disfresses individuals i tres premis a les millores disfresses col·lectives. Escoltem al regidor d’Esports, Vicent Lluch: