Els centres escolars de Canals han rebut uns jocs de taula infantils basats en la cooperació i en la igualt

La Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Canals ha fet entrega, als centres educatius del municipi, de material didàctic i lúdic basat en el foment de la igualtat.

Per una banda, tant la regidora d’Igualtat, Hilzonde Badía, com la tècnica de l’àrea, Laura Giner, van visitar l’Escoleta Infantil Municipal de la Torreta on van repartir diversos llibres basats en la integració, en la solidaritat i en la igualtat entre xiquets i xiquetes. Entre algunes de les publicacions es troben exemplars com “Me llamo Pecas”, “Visca les ungles de colors”, “La princesa Espadachina” o “L’Edu es disfressa de princesa”, entre d’altres.

Per altra banda, els centres escolars de Canals han rebut uns jocs de taula infantils basats en la cooperació i en la igualtat. Aquests es titulen “Las Brujas de Farrabús” i “¡Iguales!” i han sigut repartits també per la Regidoria d’Igualtat.

Tant aquestes activitats, com les realitzades amb anterioritat amb motiu de la commemoració del Dia de la Dona, han estat subvencionades pel Pacte d’Estat que fomenta la igualtat de gènere i defensa els valors de la dona.