La proposta conté activitats diàries de cuina, d’animació o d’entreteniment a través de la visualització de vídeos

La regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Xàtiva ha organitzat una escola de Pasqua virtual per tal de que els xiquets i les xiquetes de la ciutat puguen gaudir de diferents activitats i jocs en família, alleugerint l’impacte del confinament a casa.

Aquesta innovadora proposta conté algunes activitats com ara la visualització d’una sèrie de vídeos amb receptes de cuina salada i dolça, jocs i animació familiar, marató de contacontes en diferents idiomes, la realització d’experiments senzills amb material bàsic que es pot trobar a casa o activitats musicals per ballar i aprendre nous instruments, entre d’altres.

La intenció d’aquesta escola de Pasqua és aglutinar la participació del Consell de xiquetes i xiquets de Xàtiva, així com de professionals del sector de l’Educació i l’Esport, a més de totes aquelles famílies que vullguen participar amb aquesta acció.

L’escola, que és totalment gratuïta, començarà aquest mateix dimecres 15 d’abril i es realitzarà a través de la plataforma digital de la ludoteca La Mona (www.lamona.es/escola-virtual), on cada dia es publicaran vídeos explicatius de com serà la sessió diària. Una vegada finalitze, es podran veure els vídeos de les activitats a realitzar.

«Esperem que aquesta idea anime a participar als xiquets i xiquetes i a totes les famílies, ja que es tracta d’una iniciativa nova amb la intenció de passar-ho d’allò més bé i fer activitats més personalitzades», ha explicat la regidora d’Educació, Lena Baraza.