L’Ajuntament de Canals es va reunir amb la diputada de Benestar Social, Imma González

La regidora de Serveis Socials de l’Ajuntament de Canals, Loli Sanchis, junt amb l’alcalde, Nacho Mira, i l’assistenta social de la localitat, Lola Rodríguez, es va reunir la setmana passada amb la diputada de Benestar Social, Imma González, per a tractar diversos temes en referència a aquesta àrea. 

Una de les propostes que va destacar va ser la petició per part dels edils canalins d’augmentar el nombre d’usuaris i usuàries en el programa “La cuina que cuida”, conegut anteriorment com a “Menjar a casa”, el qual tracta d’oferir- los una dieta saludable en el seu propi domicili i adaptada a les seues necessitats. 

A més a més, el passat 30 de gener la representació canalina es va citar amb la directora general de Dependència i Majors, Beatriz Simón, amb l’objectiu de dotar els Serveis Socials de Canals de majors recursos per a reduir les llistes d’espera de casos de dependència. Fruit d’aquesta reunió s’ha aconseguit la incorporació d’una tècnica la qual està actualment treballant per a la regidoria amb la finalitat d’accelerar els tràmits d’aquests tipus de casos.