Les classes impartides per un monitor titular es duran a terme tots els dilluns a les 19 hores, a partir del 2 de maig, a la Sala Generalitat

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins ha organitzat de manera gratuïta l’Escola d’Escacs que es durà a terme tots els dilluns, a partir del 2 de maig, a la Sala Generalitat a les 19 hores. Les classes seran impartides per un monitor titulat de la Federació d’Escacs de la Comunitat Valenciana i per a inscriure’s sols cal anar dilluns a la Sala Generalitat.

El regidor de Joventut, Gerard Gimeno, ha recordat que els escacs “aporten nombrosos beneficis a les persones que els practiquen. Així, destaca que uneix a les persones, ensenya a guanyar i perdre, ajuda a la infància, afavoreix la concentració, és una eina educativa, incrementa la capacitat de resoldre problemes, exercita el cervell i contribueix a la tranquil·litat”. Per aquesta raó, l’edil anima a la gent a inscriure’s i participar en aquest joc que a més és gratuït.

Per altra banda, Gimeno ha avançat que diumenge 29 de maig, a partir de les 10 hores, el Pavelló Salvador Rosselló acollirà el Torneig d’Escacs de l’Alcúdia de Crespins per a categories sub 16 i sub-12 i en el que hi haurà trofeus per als primers classificats locals en la seua categoria. Trofeus per als tres primers classificats de cada categoria, i medalles per a tots els participants, així com més sorpreses.

El preu de la inscripció que és de 5 euros per als no empadronats a l’Alcúdia de Crespins es pot fer al telèfon 675088283 o als correus electrònics: jesusgeronamaura@gmail.com i clubescacselsvoltors@gmail.com