El primer tindrà lloc a partir d’aquesta setmana i s’estendran al llarg de tota la tardor

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Xàtiva ha anunciat una sèrie de cursos previstos per a realitzar a partir d’aquest mes de setembre, dins de la seua programació d’inici de tardor.

D’una banda està el curs de Menjador escolar, que es realitzarà del 14 al 25 de setembre íntegrament online i amb horari lliure. El preu és de 50 euros amb carnet jove i 60 euros per a persones adultes.

A més a més, també està prevista la realització del curs de monitor d’activitats de temps lliure (MAT), per al qual ja estan totes les places ocupades, tot i que s’està realitzant una llista d’espera i també està prevista la realització d’una altra edició per a finals de gener, per a la qual les persones interessades ja poden anar apuntant-se. Aquest curs MAT es realitzarà els dissabtes des del 19 de setembre fins al 9 de gener, i el preu és de 115 euros amb carnet jove i 130 per a persones majors, amb prioritat per als menors de 30 anys.

El tercer dels cursos programats és el de Manipulador d’Aliments, que també es realitzarà de manera online el proper dissabte 3 d’octubre, amb un cost de 10 euros amb carnet jove i de 25 euros sense carnet jove.

Totes les inscripcions, així com la sol·licitud d’informació, s’han de realitzar a través del correu electrònic joventut@ayto-xativa.es o acudint a la Casa de la Joventut.