Un taller de cuina de bunyols fallers i un torneig online del joc «la Fallera calavera» són algunes de les activitats previstes

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Xàtiva ha programat una sèrie d’activitats de cara a la setmana fallera, amb el nom «Falles Actives», que es podran realitzar de manera virtual.

D’una banda, el dimecres 17 de març es realitzarà un taller de cuina de bunyols fallers, mentre que el 18 de març tindrà lloc un tutorial sobre com jugar a «la Fallera Calavera», i el divendres 19 de març es realitzarà un torneig online d’aquest joc a través de la plataforma Tabletopia.

Les inscripcions per a disputar el torneig es poden realitzar fins al dijous 18 de març, enviant un missatge de whatsapp al telèfon 663 999 289 amb el nom, cognoms, correu electrònic, edat i pseudònim que s’utilitzarà per a jugar. El premi serà un joc de «Fallera calavera 3».

Les persones interessades en més informació poden contactar a través del telèfon anterior o al correu electrònic joventut@ayto-xativa.es.