L’objectiu del curs és fer un reforç intensiu per a aquelles persones que estiguen preparant-se per a les proves de l’EOI, Cambridge o APTIS

Des de la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Xàtiva s’ha llançat un curs de reforç en línia per a la preparació de les proves B1 i B2 d’anglés. L’objectiu d’aquest és fer un reforç intensiu per a aquelles persones que estiguen preparant-se per a les proves de l’EOI, Cambridge o APTIS.

La formació es realitzarà tots els dissabtes de 10:00 a 12:00 hores (exceptuant l’1 de maig que és festiu) i la seua durada serà des del 27 de març fins al 5 de juny.

Aquest curs té un preu de 100 € per a joves amb Carnet Jove, i de 120 € per a la resta de persones i les places són limitades. Com la resta, en aquest curs també tenen preferència d’entrada les persones joves d’entre 16 a 30 anys.

La inscripció es pot realitzar mitjançant correu electrònic a joventut@ayto-xativa.es i també telefonant al 96 227 43 42, en horari de 10 a 18 h de dilluns a divendres i de 10 a 13 h els dissabtes.