Amb cada compra a l’establiment corresponent el client obté una papereta de participació

La Regidoria de Comerç de l’Alcúdia de Crespins continua  amb els sortejos mensuals dins del Programa “Endavant amb el Comerç Local“. Aquest pla que  pretén incentivar el comerç local,  consisteix en el sorteig d’un xec-regal per valor de 30 euros, a consumir per cada agraciat o agraciada en cadascun dels establiments que s’adherisquen   a la iniciativa. 

El sorteig, que va començar a celebrar-se el passat mes de juny, està plantejat mitjançant temàtiques mensuals per tal d’incloure en aquesta iniciativa al nombre més gran de comerços locals interessats i d’ampliar la participación del veïnat del municipi, ja que amb cada compra a l’establiment corresponent s’obté una papereta de participación. 

El passat  mes de juliol es va portar  a  terme el segon sorteig baix l’eslogan del “mes del benestar”, en el qual van participar diferents establiments del poble com les clíniques de podología, clínica dental, l’òptica i fisioteràpia entre altres.

A més, dilluns passat es va retransmetre el sorteig en streaming directe a través del compte oficial de Facebook de l’Ajuntament de L’Alcúdia de Crespins, per tal de conèixer els guanyadors i guanyadores  i possibilitar la recollida dels xecs-regal ahir dimecres  en un breu acte celebrat a l’ajuntament amb la presència d’alguns dels comerciants i de l’alcalde de l’Alcúdia de Crespins  Roberto Granero. 

Ara, s’ha posat en marxa el nou sorteig del mes d’agost, “el mes de la llar”, al qual s’han adherit comerços com les floristeries, drogueries o ferreteries, entre altres. 

Segons el regidor de Promoció Econòmica i Comerç de l’Alcudia de Crespins, Pedro García, aquests sortejos que s’inclouen dins del Pla Endavant tenen com a finalitat la reactivació social i econòmica del poble,  mitjançant la defensa del xicotet comerç davant la situació excepcional provocada per la pandemia, que necessita un impuls des de l’àmbit corporatiu per tal de reactivar i equilibrar l’economia municipal.