La cita està prevsita per a disabte 20 de novembre a les 20:00 hores

La rapera valenciana Tesa oferirà un concert en Canals el dissabte 20 de novembre a les 20.00 hores. Aquest s’inclou dins de la programació que ha preparat el COMcert!, el col·lectiu Ovidi Montllor.

Tesa compta amb un estil únic que l’ha portada a liderar una escena urbana valenciana en creixement i expansió constants. La seua música, que barreja hip hop clàssic amb música electrònica i altres influències urbanes, parteix de tres constants fonamentals: Arrels, Feminisme i Festa. 

En aquesta gira es presenta “Rural”, pel que canta gran part de les cançons de l’àlbum. No obstant, cançons que ja són himnes com “Dones” o “Rebesnéts del tio Canya” no faltaran en el  concert que es durà a terme al Centre Cultural Calixte III amb entrada gratuïta i fins a completar aforament.

El Col·lectiu Ovidi Montllor (COM) és una associació que va nàixer l’any 2004 amb l’objectiu de donar-li a la música en valencià “la dignitat i la projecció que es mereix als mitjans de comunicació”, com ells mateixos proclamen al seu web. 

Actualment aquest col·lectiu compta amb més de 100 grups integrants i tracta també de cohesionar internament el sector dels músics i cantants que s’expressen en valencià, de manera que puga facilitar el foment del treball en xarxa i les relacions fluïdes entre els professionals d’aquesta plataforma.