Es realitzaran tallers de cuina, activitats online i tornejos de caps de setmana a més de donar a conèixer els espais vinculats a Joventut

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Xàtiva ha donat a conèixer la programació jove per als propers mesos de juliol i agost, la qual continuarà realitzant-se de manera telemàtica a causa de la situació en la que ens trobem, i que arribarà a la cinquantena d’activitats.

Pel que fa a les activitats generals, s’han organitzat talles de manualitats, jocs mentals o tallers de fotografia, així com un apartat específic de receptes de cuina en el que es pot aprendre a preparar plats com ara pollastre al teriyaki, coques de carabassa, gelat, sobrassada vegana, pastís de xocolata, cocktails sense alcohol o chips de verdures.

Altre dels punts forts d’aquesta programació estival serà l’organització de diversos tornejos durant els caps de setmana. Entre els jocs als quals es podrà competir es troben el Clash Royale, el Parxís, el Lobo, el Mario Kart Tour, el Pinturillo o el Badland Brawl. Els participants tindran l’oportunitat de guanyar un premi de 20 euros de descompte a les activitats, viatges o cursos que es realitzen des de la Casa de la Joventut.

Totes les activitats esmentades es podran seguir a través de les xarxes socials d’InfoJove Xàtiva, i les persones interessades en més informació poden passar pel Centre d’Informació Juvenil (de 9 a 15 hores de dilluns a divendres i de 18 a 21h els dimecres, amb atenció preferent mitjançant cita prèvia) o bé telefonar al 96 228 18 03 i al 96 227 43 42 o enviar un correu a joventut@ayto-xativa.es.