El Conveni per 2020 tindrà un període d’execució fins al 31 de desembre del present any i es destinarà un 33% a inversió en millora d’equipaments i recursos

María José Tortosa, presidenta de la Mancomunitat la Costera-Canal, es va reunir la passada setmana, amb el director general de Turisme, Herick Campos, per a dur a terme el Pla de Dinamització i Governança Turística per als exercicis 2020-2022. A expenses de ser aprovat, s’ha presentat un quadre d’actuacions provisional basat en el Pla elaborat en 2019, que està sent valorat per la Generalitat i la Diputació de València.

Segons declaracions de la presidenta, des de la Mancomunitat de Municipis asseguren estar molt il·lusionats en la posada en marxa del Pla de Dinamització, ja que l’any passat no va ser possible per dificultats administratives. Tortosa, afegia a més, en les seues declaracions, que ja és moment de visibilitzar tota la riquesa del territori i crear eixe producte turístic de la comarca, per a afavorir l’afluència de visitants; d’aquesta manera s’activen tant els recursos com l’economia que porten conjuntament aquestes accions.

El Conveni per 2020 tindrà un període d’execució fins al 31 de desembre del present any i, de la quantitat total, es destinarà un 33% a inversió en millora d’equipaments i recursos turístics.

En aquesta primera anualitat es formularan les accions “motors” bàsiques, respecte al disseny, difusió i promoció, per conformar el marc de desenvolupament de la marca turística de la institució.