El sospitós les aborda de manera sorprenent i s’abalança sobre elles tocant les seues parts íntimes

Com vam avançar ahir al nostre magazín, agents de la Policia Nacional han detingut a Xàtiva a un jove, com a presumpte autor de dos delictes d’abús sexual, després d’abordar a dues dones en la via pública i realitzar-lis tocaments en les seues parts íntimes.

La detenció va tindre lloc, després de rebre una trucada a la sala del 091 d’una dona alertant haver sigut víctima de tocaments per part d’un home el qual l’havia abordada de manera sorprenent en una zona cèntrica de Xàtiva quan es dirigia al seu treball. Pel que sembla, s’havia abalançat sobre ella agarrant-la pel darrere arribant fins al seu sexe per, a continuació, intentar ficar les mans per l’interior de la roba.

Quan els agents van arribar al lloc, la víctima va donar una descripció detallada del sospitós, per la qual cosa la patrulla no va tardar a localitzar-lo en pocs minuts pels voltants, sent detingut en aqueix moment com a presumpte autor d’un delicte d’abús sexual.

Una vegada en dependències policials els agents, van tindre coneixement d’una altra possible víctima que hauria patit un fet molt similar, per aquesta, zona dies abans per part d’un home de les mateixes característiques. Els policies després de realitzar les gestions oportunes el consideren el presumpte autor d’un altre abús sexual.

Els policies continuen amb les investigacions per a esbrinar si pogueren haver-hi més víctimes.

El detingut, sense antecedents policials, ha passat a disposició judicial.