La intervenció policial permet identificar a tots els participants en la trobada a l’antic port de l’Olleria

Dissabte passat 13 de febrer es va detectar la presència de gran quantitat de joves congregats en l’antic port de L’Olleria, concretament en el vial de baixada, un tram pertanyent al terme municipal de Canals. Les persones reunides no respectaven les mesures de distanciament social i l’ús de màscares, segons relataven les autoritats policials.

Els cossos de Policia Local de Canals i de l’olleria, juntament amb la guàrdia civil, es traslladaren cap a eixa zona tallant els accessos pels dos termes municipals i aconseguint identificar a tots els ciutadans que allí hi eren.

Es tractava de joves que acudien amb ciclomotors i turismes per a passar la vesprada del dissabte en una zona de difícil accés i sense respectar les mesures sanitàries. Aquests venien de diversos municipis de la zona com Ontinyent, Alfarrasí, Aielo de Malferit, Canals, L’Olleria, Agullent, entre altres…

La Policia Local de l’Olleria, davant aquesta mala praxi, ha reforçat la presència policial en la zona de muntanya per a evitar aquest tipus de reunions i a més han incorporat a la vigilància el dron policial per al control de disseminats.