La utilització del Pavelló Francisco Ballester com a punt de vacunació obliga als clubs a modificar les seues rutines 

Les noves mesures autonòmiques per fer front a la Covid-19 permeten obrir els espais esportius tancats com ara la piscina coberta o els pavellons municipals.

D’aquesta manera, la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Xàtiva ha reobert hui la piscina municipal per als clubs esportius i per al bany lliure, mentre que també es reprendran els entrenaments que estan permesos pel decret de la Generalitat al pavelló de voleibol.

Cal recordar que, també a partir de hui, el pavelló Francisco Ballester queda inhabilitat per a la pràctica esportiva, ja que ha sigut escollit com a escenari per a la vacunació massiva dels i les docents del Departament de Salut Xàtiva – Ontinyent, pel que tota l’activitat s’haurà de concentrar al pavelló de voleibol.

És per això que des de la regidoria d’Esports s’ha organitzat, junt amb els clubs esportius de la ciutat, un calendari d’entrenaments mitjançant el qual tots podran entrenar algun dia de la setmana al pavelló de voleibol, complementant-se aquests entrenaments a localitats veïnes com Canals o la Llosa de Ranes que cediran les seues instal·lacions als clubs de Xàtiva. A més a més, segons ha informat el regidor Pedro Aldavero, també s’habilitarà el matí del proper divendres 19 de març (jornada festiva) per a que els clubs puguen realitzar els seus entrenaments.

«Ampliem les activitats esportives a la nostra ciutat dins del que ens permet la resolució de la Conselleria de Sanitat, habilitant els espais esportius tancats com la piscina o el pavelló, mentre que les activitats a l’aire lliure continuaran igual», ha manifestat el regidor d’Esports Pedro Aldavero.