La inversió ha servit per a millorar l’accessibilitat, reposar el tancat, pintar i col·locar mobiliari 

La piscina de la Torre de Lloris va reobrir les seues portes passat dilluns després de la consecució d’una sèrie de millores efectuades per l’Ajuntament de Xàtiva, que ha suposat una inversió de 48.800 euros.

Les obres que s’han estat realitzant en les darreres setmanes han consistit en la reposició del recobriment existent, que es trobava molt deteriorat i suposava problemes de seguretat que dificultaven les tasques de neteja i desinfecció. 

A més, també s’ha millorat l’accessibilitat per al bany de persones majors o amb mobilitat reduïda, amb la instal·lació d’un elevador hidràulic amb cadira i comandament d’accionament per a monitor d’obertura i tancament, i s’ha procedit a la reposició del tancat perimetral del recinte en els trams on es trobava deteriorat, incrementant l’alçada fins als dos metres.

Altres accions que s’han portat a terme han estat la reparació del sòl exterior, el pintat dels banquets, el sòl i la zona de dutxes, l’adequació del bany de discapacitats i la col·locació de noves papereres al voltant del recinte.

Cal recordar que la piscina de la Torre de Lloris té, com en el cas de la piscina d’Annauir, un torn partit de matins (de 12 a 14h) i de vesprades (de 16 a 20h). L’entrada és de 1 euro per a majors de 8 anys, i gratuïta per als menors d’aquesta edat, mentre que també hi ha la possibilitar d’adquirir abonaments estivals (15 euros per a menors de 9 a 16 any i jubilats, 20 euros per a persones d’entre 17 i 64 anys, i 45 euros l’abonament familiar).

Les reserves es poden fer mitjançant la pàgina web www.xativa.es/deportes, donant-se d’alta com a usuari, i per a més informació es pot telefonar al 96 228 30 00.