En la pàgina web de la Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital es poden consultar les últimes novetats i obtenir resposta a les qüestions més freqüents

Un total de 1.485 docents distribuïts en 55 tribunals vetllaran a partir de demà dimarts, 7 de juny, pel bon desenvolupament de les Proves d’Accés a la Universitat i s’encarregaran de corregir els exàmens dels 22.511 estudiants que es presenten a la PAU en la convocatòria ordinària de 2022.

Dels 22.511 estudiants que es presenten a la PAU, un total de 20.989 procedeixen de cursar Batxillerat en qualsevol de les seues tres modalitats, mentre que la resta de l’alumnat accedeix a les PAU a través de cicles formatius. Un 60% de l’alumnat que accedeix a la PAU són dones.

Demà dimarts, a les 9.30 hores, comencen les proves de la convocatòria d’ordinària amb l’examen d’Història d’Espanya i finalitzaran dijous que ve, 9 de juny, amb la celebració, a les 15.30 hores, dels exàmens corresponents a les assignatures de Grec, Arts Escèniques II, Idioma Alemany, Idioma Francès i Idioma Italià.

En la pàgina web de la Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital es poden consultar les últimes novetats i obtenir resposta a les qüestions més freqüents.

A partir de les 13 hores del 17 de juny l’alumnat podrà conéixer les notes que ha aconseguit en les Proves d’Accés a la Universitat a través del portal de l’alumne.