La recaptació de Càritas Diocesana de la Font de la Figuera anirà íntegrament a programes d’emergència social

L’ajuntament de la Font de la Figuera vol fer públic el seu agraïment per l’acte de “solidaritat i humanitat” de la donació econòmica de Càritas al programa d’emergència social, gestionat pels serveis socials municipals.

La passada setmana, el rector de l’església parroquial de la Nativitat de Nostra Senyora de la Font de la Figuera es va comunicar amb l’alcalde per fer la donació de 300 € a l’ajuntament. L’alcalde, Vicent Muñoz, es va complaure per la iniciativa i va comunicar al rector que els diners aniran destinats a les famílies més necessitades, segons les finalitats de Càritas i d’aquesta nova direcció de la parròquia.

A més, l’equip de govern vol aprofitar l’ocasió per mostrar la seua admiració i respecte: “per l’ajuntament i per totes les persones de la Font de la Figuera, és un moment per sentir-se orgulloses per l’acte de solidaritat i humanitat amb els altres per part del rector de l’església, i és un moment per estar al costat dels més necessitats i perquè condisca l’exemple de solidaritat i estima per les persones que pitjor ho poden passar en una situació tan complicada com esta”.

Per acabar, amb el reinici de l’activitat de la parròquia amb els actes religiosos, l’alcalde ha informat al rector que l’accés a la parròquia s’inclourà esta setmana dins dels punts de desinfecció setmanals dels Serveis Municipals.