Un gran C.D. Llosa avança fins als huitens de final després de deixar pel camí a tot un CD Alcúdia de Crespins de la Regional Preferent

Vesprada de copa al Sequiol, que reafirma que aquesta competició ha estat un acert per part de la Federació.

La Llosa enfrotava a l’Alcúdia de Crespins, en un partit en el que ambdós equips volien seguir amb les bones sensacions que tenen en les seues respectives lligues.

La primera part va tenir carències quant a joc, ja que les faltes se’n van succeir i no va poder haver una continuïtat ni fluïdesa. El plantejament dels dos conjunts de la costera en l’inici de l’encontre fou el mateix, balonada al davanter o bé a l’esquena dels laterals, i aprofitar les segones jugades.

Ja a la segona meitat el C.D. Llosa es va retrobar amb l’estil que porta mostrant a la lliga i que està mantenint-los als llocs de privilegi a la classificació. Aquesta millora els va permetre anotar l’1-0 , abans que l’ Alcúdia es quedara amb 10 hòmens, amb una gran finalització de Joan.

Ja a la fi del partit Adrián va aconseguir el 2-0 per a aconseguir el bitllet caps als huitens de final.

Cal fer una menció especial a la gran entrada que presentà el Sequiol tot i les condicions climatològiques i la gran ovació per part de l’afició cap a Carlitos i Joan, que foren els dos jugadors més destacats.