Les dues bandes del poble i el grup 4stones protagonitzen els actes previstos

“El Pati, Canals Cultural” presenta aquest cap de setmana una programació el la que lamúsica tindrà tot el protagonisme. 

El divendres 9 de juliol, l’Associació Musical Canalense oferirà el concert de la Banda Simfònica dedicat als pasdobles valencians i als folklòrics internacionals. L’acte es dividirà en dos parts. La primera està dedicada als compositors valencians  Saül Gómez i Soler, Francisco Esteve i Pastor, Ramon García Soler i José Rafael Pascual Vilaplana. En la segona part es podrà gaudir de les composicions més folclòriques del grec Franco Cesarini; de la música folk primitiva de l’oest d’Àfrica de Robert W. Smith i de la peça irlandesa “Riverdance” de Bill Whelan.

La música continuarà el dissabte 10 de juliol amb l’actuació del grup 4Stones, que rendirà homenatge al grup The Rolling Stones. Aquest grup, amant de la música surenya nord-americana, es caracteritza per la seua autenticitat, sencillesa i força de les seues composicions.

I aquest cap de setmana acabarà el diumenge 11 de juliol amb el concert de la Banda Simfònica de la Unió Musical Santa Cecília de Canals. El concert es dividirà en quatre grups reduïts que interpretaran dos peces cadascun. El pasdoble “La flor del taronger” del compositor Asins Arbó obrirà aquest concert. Entre les peces també hi hauran pasdobles valencians de Hugo Chinesta, Rafael Talens, J.M Ferrero Pastor i del murcià I. Sánchez Navarro i altres peces de compositors internacionals com Edvard Grieg i Jacob de Hann. El concert finalitzarà amb la composició del belga Bert Appermont anomenada “Ivanhoe”.

Cal recordar que tots aquests espectacles tenen lloc al pati del CEIP José Mollá a les 22h amb entrada lliure i gratuïta i complint amb les mesures de la normativa COVID-19.